Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Oh My Godheads: Party Edition van Square Enix Collective komt volgende week naar de Switch

Vandaag aangekondigd door Square Enix Collective.

Vandaag aangekondigd door Square Enix Collective.

Square Enix Collective maakte vandaag bekend dat de Party Edition van Oh My Godheads volgende week beschikbaar zal zijn voor Nintendo Switch.

Oh My Godheads bevat “snelle vang-het-hoofd actie” voor één tot vier spelers. Voor degenen die nog niet van de game hebben kunnen genieten, de maniakale multiplayer taken van het spel laten de spelers verschillende Godheads terug brengen naar de basis. Dit in de stijl van een pak-de-vlag spel, maar dan in combinatie met een goede dosis waanzin. Er zijn verschillende manieren om te spelen, zo kan je zowel tegen elkaar spelen en elkaars aanvallen verdedigen, als samenwerken tegen de Godheads.

Oh My Godheads: Party Edition komt op 25 september naar Nintendo Switch en is de eerste twee weken na release te kopen aan -15%. De normale prijs is 14,99 euro, met de korting is dit ongeveer 12,70 euro.

Hieronder vindt je ook nog even de trailer van het spel!

Ga jij dit spel in huis halen?