Nintendo onthult Fortnite Switch bundel!

Een Fortnite Bundel met in-game tegoed en speciale content is onderweg voor Nintendo Switch!

Fans van Fortnite staat iets moois te wachten, namelijk een Nintendo Switch bundel met speciale in-game items die te verkrijgen is vanaf 5 oktober. De set bevat de console, 1.000 V-bucks en een Double Helix-bundel. Deze laatste bestaat uit een unieke Character Outfit, Back Bling, Glider en Pickaxe. De V-bucks kunnen besteed worden aan een Battle Pass, welke extra in-game content aan de game toevoegt, of aan andere leuke in-game items.

In Fortnite is het de bedoeling zo lang mogelijk te blijven overleven en uiteindelijk als enige over te blijven tijdens een Battle Royal met honderd spelers. Bouw gigantische forten en wees slimmer dan je tegenstanders om zo je Victory Royal te verdienen. Werk samen met je vrienden in een team, in dezelfde kamer of waar dan ook ter wereld. Regelmatig zie je in het spel nieuwe updates verschijnen die nieuwe spelstanden, kostuums en items toevoegen, zoals de komende Season 6-content.

Indien je al een Switch hebt en daarom geen interesse hebt in de bundel kan je Fortnite gratis downloaden in de eShop of op de nintendo-website!

Geef een reactie