Forging Bonds ‘High Tea Jinks’ gaat van start in Fire Emblem Heroes

Wordt in dit evenement hechter met de helden Silas, Flora, Nina en Ophelia en krijg diverse accessoires!

In deze nieuwe editie vecht je op het strijdveld om vriendschapspunten op te bouwen met de vier helden die sinds vorige week zijn op te roepen. Hoe meer je strijdt, des te meer punten je zult verdienen! Met deze punten kun je Support Conversations van de helden vrijspelen, maar ook badges, veren en zelfs unieke accessoires krijgen! Eveneens krijg je 7 dagen lang 2 orbs cadeau als je een map speelt (moeilijkheidsgraad maakt niet uit). Met welke held zou jij graag je band willen versterken? Vanaf vandaag is het evenement 2 weken live.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie