Rocket League krijgt nieuwe DLC

Er is een nieuw DLC pakket aangekondigd voor Rocket League. De titel van het aankomende pakket is “Hot Wheels Triple Threat”. Ga jij hem halen?

Vandaag maakte Psyonix bekend dat dit pakket binnenkort naar deze populaire game toe scheurt. Later deze maand zal je al aan de slag kunnen met de Hot Wheels auto’s. Je kan dit DLC pakket vanaf 24 september downloaden voor ongeveer vijf euro.

Wanneer je dit pakket koopt krijg je toegang tot drie geheel nieuw wagens. Daarnaast zitten er verschillende accessoires bij waarmee je je auto nog meer kan personaliseren. Ook zal er nog een nieuwe Hot Wheels Arena komen. Deze is beschikbaar voor alle Rocket League spelers, ook spelers die het DLC pakket niet zullen kopen.

De samenwerking tussen Psyonix en Hot Wheels uit zich niet alleen door deze DLC. Er zal namelijk ook een fysiek pakket komen met Hot Wheels auto’s gebaseerd op de auto’s uit Rocket League. Wanneer je dit pakket koopt zal je ook een code krijgen voor een uniek item in het spel. Op die manier worden de fysieke Hot Wheels gecombineerd met het digitale Rocket League. Deze speelgoedauto’s liggen vanaf half oktober in de winkels.

Om alvast een indruk te krijgen van de binnenkort verkrijgbare auto’s kan je onderstaande aankondigingstrailer bekijken.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Rocket League krijgt nieuwe DLC

Geef een reactie