Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kirby’s Extra Epic Yarn wordt een New 3DS/2DS-exclusive

Slecht nieuws voor de bezitters van de originele systemen.

Slecht nieuws voor de bezitters van de originele systemen.

Kirby’s Extra Epic Yarn werd afgelopen vrijdag aangekondigd tijdens de nieuwste Nintendo Direct. Deze port van de inmiddels acht jaar oude Wii-game zal volgend jaar lanceren op de Nintendo 3DS. Wat echter niet duidelijk benoemd werd is voor welke 3DS-systemen de game gaat verschijnen. Volgens de officiële site van Nintendo zal de game namelijk alleen te spelen zijn op de New Nintendo 3DS/2DS, waardoor bezitters van de oude systemen buiten de boot vallen.

Het is niet voor het eerst dat een titel exclusief op de New Nintendo 3DS-systemen verschijnt. Eerder verschenen ook al Xenoblade Chronicles 3D en Fire Emblem Warriors alleen op de krachtigere edities van Nintendo’s handheld.

Bron