Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Behind the Screen voor de Nintendo Switch

Tijd voor een nieuwe prijsvraag!

Tijd voor een nieuwe prijsvraag!

Misschien heb je onze review van Behind the Screen al gelezen? Robin sprak in zijn recensie al positief over deze net verschenen Switch-game. Behind The Screen is een avontuurlijke puzzelgame ontwikkelt door 18Light Game Ltd. In dit spel komen verschillende mechanismes aan bod. Van sluipen en puzzels tot gevechten waar je op de maat moet slaan. Klinkt dat leuk? Jij maakt nu kans op een digitaal exemplaar van de game. In samenwerking met 18Light Game Ltd. mogen we 2 downloadcodes verloten.

Hoe doe je mee? Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo.

Meedoen kan tot en met 17 september. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per PM of mail verstuurd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot.