Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 14

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bij Brawl kregen we alle info via Super Smash Bros. DOJO, bij For 3DS/Wii U hadden we Pic of the Day via Miiverse en voor Ultimate krijgen we elke dag in blogpost op de officiële site van de nieuwste editie in de bekende fighter-serie. Elke week zullen we de aankondigingen van Masahiro Sakurai combineren in deze weekendse samenvatting.

10 september 2018

De grote slechterik uit het Mushroom Kingdom keert terug voor zijn derde Smash Bros.-titel. Bowser is sterk, zwaar en gebruikt zijn Vurige Adem om zijn tegenstanders het vuur aan de schenen te leggen. Met zijn brute kracht kan hij ze vervolgens uit het level lanceren! Hij verandert in Giga-Bowser voor Final Smash en deelt een enorm sterke optater uit!

 

11 september 2018

Toon Link is kleiner en sneller dan Link. Zijn bommen exploderen in anime-stijl, net als in The Legend of Zelda: The Wind Waker. Voor zijn Final Smash straalt hij licht uit zijn linkerhand en tegenstanders die erdoor worden geraakt, raken gevangen in de Triforce, waar ze volledig zullen worden afgeranseld.

 

12 september 2018

Woensdag bracht ons een nieuw muziekstuk, de Main Theme van Pikmin. Rakelt het geen herinneringen op aan het beginscherm met al die wuivende Pikmin? Dit epische arrangement is gemaakt door Hideki Sakamoto.

 

Een nieuw level van de dag: Summit, of Bergtop in de Nederlandse versie. Als de top van de berg zichtbaar wordt, kun je via de helling regelrecht de oceaan in duiken. Het level zit vol details: het noorderlicht dansend aan de hemel, een ijsbeer met een zonnebril en een zwembroek dobberend in de oceaan. Er is zelfs een mysterieuze vis die de vechters probeert op te eten.

13 september 2018

Ryu is een bijzondere vechter. Net als in de Street Fighter-games kun je bepaalde richtingscommando’s gebruiken om zijn speciale moves te activeren. Als je moves als Hadoken en Shoryuken met de invoercommando’s uit de originele game activeert, worden ze sterker. Je kunt zelfs een Shakunetsu Hadoken gebruiken door achtereenvolgens op ←↙↓↘→ en vervolgens op de aanvalsknop te drukken terwijl je met je gezicht naar rechts gericht staat!

 

14 september 2018

Een weekje later dan verwacht, de gloednieuwe vechter Isabelle is eindelijk bevestigd voor Super Smash Bros. Ultimate. Isabelles moveset lijkt op die van Villager, maar met haar eigen twists. Haar zijwaartse special is een vishengel waarmee ze tegenstanders van een lange afstand kan vastgrijpen en weggooien. Met haar benedenwaartse special begraaft ze een gyroid in de grond en laat deze opstijgen als een raket. Als ze van de veld gelanceerd wordt, kan ze een schommel met ballonnen gebruiken om weer naar de vaste grond te zweven.

 

Wat vond jij de beste onthulling van deze week? Laat het ons weten in een reactie!