Nieuwe trailer vrijgegeven voor Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun

Trommel al je vrienden op om het drumfeest te laten beginnen!

Bandai Namco heeft op hun Europese YouTube-kanaal een nieuwe trailer gepost voor Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun voor de Nintendo Switch. Pak je Joy-Cons of Taiko Drum Set erbij en trommel op het ritme van meer dan 70 verschillende liedjes! Hiertoe behoren ook liedjes afkomstig uit Nintendo-games en anime. In de trailer is onder meer gameplay te zien van de Splatoon 2-medley en ‘Jump Up, Super Star!’, evenals Cha-La Head-Cha-La van Dragonball Z. Tevens zijn er maar liefst 20 minigames te spelen!

Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun verschijnt op 2 november voor de Nintendo Switch. Wil je de Taiko Drum Set + game-bundel preorderen? Dat kan via deze link!

Eén gedachte over “Nieuwe trailer vrijgegeven voor Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun

Geef een reactie