Nieuwe trailer vrijgegeven voor Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun

Trommel al je vrienden op om het drumfeest te laten beginnen!

Bandai Namco heeft op hun Europese YouTube-kanaal een nieuwe trailer gepost voor Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun voor de Nintendo Switch. Pak je Joy-Cons of Taiko Drum Set erbij en trommel op het ritme van meer dan 70 verschillende liedjes! Hiertoe behoren ook liedjes afkomstig uit Nintendo-games en anime. In de trailer is onder meer gameplay te zien van de Splatoon 2-medley en ‘Jump Up, Super Star!’, evenals Cha-La Head-Cha-La van Dragonball Z. Tevens zijn er maar liefst 20 minigames te spelen!

Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun verschijnt op 2 november voor de Nintendo Switch. Wil je de Taiko Drum Set + game-bundel preorderen? Dat kan via deze link!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Nieuwe trailer vrijgegeven voor Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun

Geef een reactie