Maak je klaar voor het veertiende Splatfest in Splatoon 2

Nintendo heeft het thema voor het volgende Splatfest bekendgemaakt.

Splatoon 2 bezitters kunnen zich regelmatig vermaken met een nieuw Splatfest. Hierin wordt je op verschillende onderwerpen voor een keuze gezet. Kies het team waarvoor je wilt strijden en ga vervolgens de strijd met verf aan. Het nieuwe Splatfest zal in het weekend van 22 en 23 september plaats gaan vinden. Ditmaal nemen de voorstanders van retro het op tegen de voorstanders van modern.

Wat heeft jouw voorkeur? De moderne-stijl of ga je toch liever voor de retro-stijl? Laat het weten in de onderstaande berichtensectie en ga volgende week de strijd aan!

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Eén gedachte over “Maak je klaar voor het veertiende Splatfest in Splatoon 2

Geef een reactie