Super Mario Party krijgt Japanse overzichtstrailer

Het feestje barst over drie weken helemaal los.

De reboot van de Mario Party-serie is nog maar een paar weken verwijderd van de release en Nintendo treft al de nodige voorbereidingen. Gisternacht hebben we al wat nieuwe beelden kunnen zien tijdens de Nintendo Direct, maar het Japanse YouTube-kanaal van Nintendo heeft nog een extra uitgebreide trailer geüpload. In deze trailer worden alle ins en outs van de nieuwe party-game getoond.

Super Mario Party verschijnt op 5 oktober voor Nintendo Switch.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie