[DIRECT] Square Enix brengt groot deel Final Fantasy-serie naar Switch

De bekende RPG-serie maakt een inhaalslag op Nintendo-consoles.

Lange tijd was Final Fantasy een Nintendo-exclusive serie. Dit stopte echter met de release van Final Fantasy VII voor de PlayStation, waarna nooit meer een mainline game uit de serie verscheen op Nintendo-hardware. Square Enix lijkt echter een en ander goed te willen maken, en brengt veel oude titels naar de Nintendo Switch. Tijdens de Nintendo Direct van vannacht zijn klassieke releases van Final Fantasy VII, XI en XII: The Zodiac Age aangekondigd voor 2019.

Daarnaast zal vanaf morgen Final Fantasy XV: Pocket Edition HD verkrijgbaar zijn, World of Final Fantasy Maxima uitkomen op 9 november en zullen Final Fantasy Crystal Chronicles en Chocobo Mystery Dungeon volgend jaar verschijnen.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

3 gedachten over “[DIRECT] Square Enix brengt groot deel Final Fantasy-serie naar Switch

Geef een reactie