[DIRECT] New Super Mario Bros. U Deluxe officieel bevestigd

De complete game, DLC en een nieuw speelbaar personage!

Er wordt al een tijdje over gesproken, maar nu is de New Super Mario Bros-remaster eindelijk bevestigd door Nintendo. De game bevat alle content van New Super Mario Bros. U, New Super Luigi U en meer! Nabbit is nu speelbaar in beide games en Toadette verschijnt als nieuwkomer voor de serie. Nabbit loopt nog steeds geen schade op als hij tegen vijanden aanrent, terwijl Toadette met de Super Crown-power up kan veranderen in Peachette: een gecombineerde vorm van haar en prinses Peach die een dubbelsprong heeft en kan zweven.

De Deluxe-editie van New Super Mario Bros. U verschijnt 11 januari 2018 voor Nintendo Switch.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

6 gedachten over “[DIRECT] New Super Mario Bros. U Deluxe officieel bevestigd

 • 14/09/2018 om 01:15
  Permalink

  Zucht Januari, nou ja het is cool ik ben alleen wel teleurgesteld en best wel verdrietig dat Super Mario 3D World geen Deluxe port heeft gekregen kom op zeg ik hou echt van die game 🙁😭 (Super Mario 3D World Deluxe) iets voor 2019 Nintendo? dit jaar nog een aankondeging

  • 14/09/2018 om 07:29
   Permalink

   Snap sowieso niet waarom deze geport wordt. SM3DW had inderdaad een betere kandidaat geweest, maar Pikmin 3 had ook een goede keuze geweest.
   Persoonlijk wacht ik op beiden Zelda remasters aangezien ik mijn Wii U heb verkocht.

 • 14/09/2018 om 08:25
  Permalink

  Had liever een vervolg gezien, dit is kansloos. tevaak gespeeld op de Wii-u, maar voor de mensen die geen Wii-u hebben gehad en wel een Switch hebben is het dan wel weer leuk natuurlijk.

Geef een reactie