[DIRECT] Luigi’s Mansion 3 aangekondigd voor de Switch

Ga op jacht naar nog meer griezelige spoken in dit nieuwe deel van de reeks!

Nog niet genoeg gegriezeld met Luigi? Goed nieuws! Zojuist is er bij de Nintendo Direct een derde deel van de reeks aangekondigd. Veel informatie hebben we nog niet over deze sequel, echter laten we het jullie uiteraard zo snel mogelijk weten als we deze wel informatie hebben!

Wel hebben we alvast een trailer van het spel zelf, bekijk deze hieronder.

Wat vind jij van de Luigi’s Mansion-reeks? laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

2 gedachten over “[DIRECT] Luigi’s Mansion 3 aangekondigd voor de Switch

Geef een reactie