Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[DIRECT] Kirby’s Extra Epic Yarn komt naar de Nintendo 3DS

De Wii-titel met een bijzondere visuele stijl komt ook naar de 3DS.

De Wii-titel met een bijzondere visuele stijl komt ook naar de 3DS.

Tijdens de Nintendo Direct heeft Nintendo onthuld dat de in 2011 verschenen Kirby’s Epic Yarn onder de nieuwe naam¬†Kirby’s Extra Epic Yarn de Nintendo 3DS zal komen. De 3DS-versie zal begin 2019 uitkomen en kent onder andere nieuwe vaardigheden kennen, een Devil Mode alsmede een aantal nieuwe mini-games.

Kirby’s Epic Yarn staat vooral bekend om de bijzondere grafische stijl en andere gameplay dan je van Kirby gewend bent. In dit nieuwe deel kan Kirby bijvoorbeeld niet meer zuigen maar Kirby kan in de game wel allerlei verschillende gedaantes aannemen, waaronder een auto, een tank en deze keer ook een skateboard. Bekijk de trailer van de 3DS-versie hieronder.