[DIRECT] Game Freak kondigt nieuwe RPG ”Town” aan

Een nieuw deel van Po- Hé wacht eens even, geen Pokémon dit keer?!

Tijdens de Nintendo Direct heeft de developer van Pokémon, Gamefreak, een nieuwe RPG aangekondigd genaamd ”Town”. En het rare komt nog: De hele RPG zal plaatsvinden in maar één town!. “Town” zal volgend jaar uitkomen voor de Nintendo Switch.

We hebben hieronder alvast een trailer voor je die deze nieuwe RPG weergeeft.

Denk jij dat deze nieuwe RPG iets gaat worden? Laat het ons weten in de reacties!

 

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “[DIRECT] Game Freak kondigt nieuwe RPG ”Town” aan

Geef een reactie