[DIRECT] Yoshi’s Crafted World wordt lente 2019 verwacht

Yoshi komt volgend jaar naar de Switch in een artistiek jasje.

Tijdens de eerste E3 van de Nintendo Switch werd een nieuwe Yoshi-game onthuld. Sinds die tijd bleef het aardig stil en leek het van de radar te verdwijnen. Na de meest recente E3 gaf Nintendo aan dat de game nog steeds onderweg is, maar dat de ontwikkeling meer tijd nodig heeft. Een nieuwe berichtgeving liet echter niet lang op zich wachten, want tijdens de Nintendo Direct is een releaseperiode vrij gegeven en werd de naam van de gloednieuwe game onthuld.

De nieuwe Yoshi-game gaat als Yoshi’s Crafted World de wereld in en wordt in lente 2019 verwacht. De game wordt ontwikkelt door Good-Feel en zal net als zijn voorganger te maken met een artistiek hoogstandje, want de omgevingen zijn grotendeels gebaseerd op papierwerk en dagelijkse voorwerpen. In Yoshi’s Crafted World zal de trouwe vriend van Mario de levels vanuit verschillende perspectieven kunnen benaderen, zie de onderstaande video als voorbeeld.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “[DIRECT] Yoshi’s Crafted World wordt lente 2019 verwacht

Geef een reactie