[DIRECT] Star Fox is niet alleen in Starlink: Battle For Atlas

Do a barrel roll!

Starlink: Battle for Atlas wordt ontwikkeld door Ubisoft en liet Nintendo-harten sneller kloppen door niemand minder dan Star Fox te onthullen als speelbaar personage. De onthulling ging gepaard met een Arwing-figurine welke ook in-game te zien zal zijn. Tijdens de Nintendo Direct van vandaag bleek dat Fox McCloud niet alleen zal zijn. De trouwe bemanning, te kennen als Falco, Peppy en Slippy zijn ook aanwezig in de intergalactische game. Maar waar helden zijn, zijn ook schurken, toch? Dat bleek dan ook niet veel later, want Star Wolf is ook aanwezig in Starlink: Battle for Atlas. Wat zijn rol gaat zijn in de game is onbekend, maar de trailer kan je hieronder bekijken.

In Starlink: Battle for Atlas zal je naar verschillende planeten reizen om het universum te redden. De game wordt gekenmerkt door gebruik te maken van speciale replica’s van ruimteschepen die je kan modificeren. Het unieke eraan is dat de modificatie ook in-game te zien zal zijn, waardoor het een interactief geheel vormt. Starlink: Battle for Atlas staat gepland op 16 oktober voor onder andere Nintendo Switch.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “[DIRECT] Star Fox is niet alleen in Starlink: Battle For Atlas

Geef een reactie