[DIRECT] Splatoon 2 Versie 4 is onderweg

De vierde versie van Splatoon 2 is onthuld, maar laat meer vragen achter dan antwoorden.

Een gebruikelijke onderdeel tijdens een Nintendo Direct zijn de updates rondom de Splatoon-serie en dat was vandaag niet anders. In de Nintendo Direct stond de langverwachte vierde versie centraal. De trailer liet nieuwe muziek horen, toonde een nieuw stage en liet Inklinks kennis maken met nieuwe kleding. Echter, in de trailer lijkt ook dat nieuwe specials een onderdeel gaan uitmaken van Ver. 4, maar dit werd niet bevestigd. Sterker nog, het is wachten op de volgende berichtgeving tot vragen beantwoord gaan worden. Het is vooralsnog onbekend wanneer de vierde versie online komt.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie