[DIRECT] Mario Tennis Aces versie 2.0 komt eraan

Veel nieuwe functies, personages en meer…

Mario Tennis Aces maakt zich klaar op de volgende maanden met een aantal nieuwe aankondigingen. Birdo, Shy Guy, Paratroopa en Petey Piranha zullen zich binnenkort bij de rest van de cast voegen als speelbare personages. Petey Piranha is niet eerder gelekt of bekend gemaakt en zal de baan onveilig maken zónder tennisracket. Deze personages zullen vrij te spelen zijn via online toernooien en meer nieuwigheden zijn gepland tot en met volgend jaar.

Daarnaast zal Co-op Challenge worden toegevoegd als nieuwe online-modus. Dit zijn tijdelijke missies die nieuwe outfits voor personages kunnen vrijspelen. Daarnaast is nog meer gepland voor de game; de trailer hint zelfs naar nieuwe verhaalmodus content in een latere update. Versie 2.0 verschijnt volgende week op 19 september.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “[DIRECT] Mario Tennis Aces versie 2.0 komt eraan

Geef een reactie