[DIRECT] Isabelle neemt deel aan de strijd in Super Smash Bros. Ultimate

Tom Nook treft alvast voorbereidingen voor volgend jaar…

De favoriete secretaresse uit Animal Crossing: New Leaf maakt zich klaar om wat Nintendo-helden een kopje kleiner te maken. Met een originele moveset waarbij ze gebruik maakt van vishengels, party poppers en lancerende gyroids is ze de perfecte aanvulling voor de Animal Crossing-serie. En dat is niet alles, want haar aankondiging liep ook nog eens over in de onthulling van Animal Crossing Switch!

Isabelle’s aankondigings- en personagetrailer zijn hieronder te bekijken. Vanaf 7 december kan ze haar vechtkunsten laten zien in Super Smash Bros. Ultimate voor Nintendo Switch.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

5 gedachten over “[DIRECT] Isabelle neemt deel aan de strijd in Super Smash Bros. Ultimate

Geef een reactie