[DIRECT] Assassin’s Creed Odyssey – Cloud Version komt naar de Switch

Vooralsnog een Japan-exclusive.

De grote titel van Ubisoft dit najaar is Assassin’s Creed Odyssey, alweer het elfde deel in de langlopende serie. De game speelt zich af ten tijde van de¬†Peloponnesische Oorlog tussen de stadstaten Athene en Sparta. De game was vooralsnog alleen aangekondigd voor PlayStation 4, Xbox One en pc, maar sinds gisteravond is daar verandering in gekomen. Tijdens de Japanse Nintendo Direct is namelijk aangekondigd dat Assassin’s Creed Odyssey – Cloud Version naar de Switch komt. Dit is niet de eerste keer dat een cloud-versie van een game naar de Switch komt, een paar maanden geleden bracht Capcom al Resident Evil 7 op deze manier naar de console.

Assassin’s Creed Odyssey – Cloud Version zal op 5 oktober met de andere versies verschijnen, exclusief in Japan.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

E√©n gedachte over “[DIRECT] Assassin’s Creed Odyssey – Cloud Version komt naar de Switch

Geef een reactie