Trailer: Nieuwe helden in Fire Emblem Heroes ‘Nohrian Dusk’

Nieuwe helden uit Fire Emblem: Fates verschijnen vanaf morgen in Fire Emblem Heroes!

Deze keer is het de beurt aan Ophelia, Nina, Silas en Flora om te verschijnen in de game! Deze personages hadden allemaal een redelijk hoge score bij de vorige ‘Choose Your Legends’-poll, dus het was een kwestie van tijd totdat ook zij in het spel zouden verschijnen. Bijna allemaal verschijnen ze met nieuwe wapens en skills. Met name Flora is een erg opvallende unit: ze is de eerste held die een rode dagger als wapenklasse heeft. Tevens heeft ze een wapen dat enorm goed werkt tegen units die over een zwaard, lans, bijl of dragonstone beschikken en van 2 range kunnen terugaanvallen. Wanneer Flora namelijk dit soort units aanvalt, verhoogd haar verdediging met maar liefst 20 punten! Waarschijnlijk zal zij dan ook een goede counter zijn in de huidige metagame. Tot slot zal ook Ganon verschijnen in het spel. Hem kun je krijgen door hem te verslaan in zijn Grand Hero Battle. Om Ganon te verkrijgen in het spel zul je dan ook geen orbs hoeven te gebruiken.

Welke unit zou jij graag willen oproepen? Laat het weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

2 gedachten over “Trailer: Nieuwe helden in Fire Emblem Heroes ‘Nohrian Dusk’

 • 13/09/2018 om 20:02
  Permalink

  De eerste keer dat ik deze trailer keek zag ik niet eens dat Flora een rode dagger had, dit artikel was een fijne herrinering voor mij. Nu is de kleurencirkel van daggers compleet. Wat ik meer opvallend vind is dat Nina een assist skill en een special in haar basekit heeft, waarmee ze de tweede hero is met dat. Wat ook leuk wordt met dit hoofdstuk is dat er een gevecht is tegen Surtr en misschien is het wel het laatste hoofdstuk want het vorige boek had ook 13 delen!

  Trouwens kleine verbetering: Flora krijgt +20 def (mensen zoveel trouwens) als zij de aanval opent, niet de tegenstander. 🙂

  • 13/09/2018 om 23:11
   Permalink

   Heel erg bedankt voor je reactie, Stan! Ik heb het meteen aangepast. De laatste tijd worden inderdaad heel veel colored dagger units toegevoegd (met name in de dancer banner van laatst!) Ik ben ook erg benieuwd wat ze in het laatste hoofdstuk van Book 2 gaan doen, en hoe het verhaal verder zal gaan. Zelf ga ik trouwens voor Silas proberen te pullen. Ik wilde hem al heel lang graag in het spel hebben. Hij heeft naar mijn beleving wel de minst indrukwekkende base kit van alle units, dus ik vermoed eerlijk gezegd dat hij na deze banner 4* zal worden. Oftewel, tijd voor een +10 project!

Geef een reactie