Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Trailer: Nieuwe helden in Fire Emblem Heroes ‘Nohrian Dusk’

Fire Emblem
Nieuwe helden uit Fire Emblem: Fates verschijnen vanaf morgen in Fire Emblem Heroes!

Nieuwe helden uit Fire Emblem: Fates verschijnen vanaf morgen in Fire Emblem Heroes!

Deze keer is het de beurt aan Ophelia, Nina, Silas en Flora om te verschijnen in de game! Deze personages hadden allemaal een redelijk hoge score bij de vorige ‘Choose Your Legends’-poll, dus het was een kwestie van tijd totdat ook zij in het spel zouden verschijnen. Bijna allemaal verschijnen ze met nieuwe wapens en skills. Met name Flora is een erg opvallende unit: ze is de eerste held die een rode dagger als wapenklasse heeft. Tevens heeft ze een wapen dat enorm goed werkt tegen units die over een zwaard, lans, bijl of dragonstone beschikken en van 2 range kunnen terugaanvallen. Wanneer Flora namelijk dit soort units aanvalt, verhoogd haar verdediging met maar liefst 20 punten! Waarschijnlijk zal zij dan ook een goede counter zijn in de huidige metagame. Tot slot zal ook Ganon verschijnen in het spel. Hem kun je krijgen door hem te verslaan in zijn Grand Hero Battle. Om Ganon te verkrijgen in het spel zul je dan ook geen orbs hoeven te gebruiken.

Welke unit zou jij graag willen oproepen? Laat het weten in een reactie!