[Live] Kijk je mee? Nintendo Direct om 00:00

Vannacht gaat de Nintendo Direct livestream van start, bekijk hem hier!

Het is eindelijk weer tijd voor een nieuwe Nintendo Direct. Ditmaal zal de livestream in teken staan van games voor de 3DS en Switch, maar ook over Nintendo Switch Online. Welke games er worden getoond is nog onbekend, maar het is te verwachten dat Mario Party, Smash en Luigi’s Mansion onder andere langs zullen komen. Hoe dan ook de livestream kun je hieronder vinden en gaat om 00:00 uur van start en zal ongeveer 35 minuten duren. Kijk jij ook mee?

Bekijk live video van NintendoNederland op www.twitch.tv

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

6 gedachten over “[Live] Kijk je mee? Nintendo Direct om 00:00

  • 14/09/2018 om 00:58
    Permalink

    Het was een prima Direct, de dingen die me echt boeide waren the Luigi’s Mansion Gamecube remake for the 3DS, Luigi’s Mansion 3, New Super Mario Bros. U Deluxe/New Super Luigi. U Deluxe, Mario and Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey, Yoshi’s Crafted World, Kirby’s Extra Epic Yarn, Mario Tennis Aces Nieuwe DLC (Birdo, Shy Guy, Petey Piranha en Koopa Paratroopa) en Isabelle als nieuwe vechter in Smash, ik was blij om nog iets van Smash al had ik op meer Smash gehoopt (jullie vergeten nog steeds een paar, waar blijven Bandana Waddle Dee, Geno, Shadow, Isaac, Funky Kong, Dixie Kong, Shantae, Rayman) ach ja dest te meer reden voor weer een Smash Direct voor het uit komt.

Geef een reactie