Lanceringsdatum Diablo III officieel

Vorige week verscheen het gerucht dat de lanceringsdatum van Diablo III mogelijk gelijk zou vallen met de eerste dag van BlizzCon. Dankzij de eShop update van vandaag kunnen we dit nu bevestigen. 

Over anderhalve maand gaat BlizzCon beginnen. Op dit evenement toont Blizzard Entertainment haar nieuwste games. Dit evenement trapt af op vrijdag 2 november 2018. Op deze datum zal dus ook Diablo III in de schappen komen te liggen.

Dat werd vandaag bevestigd tijdens de eShop update. Zowel in Europa als in Amerika zal je de game vanaf die dag digitaal kunnen kopen. Ook in de fysieke winkels ligt het spel vanaf deze datum in de schappen. De releasedatum is niet het enige wat we af kunnen leiden uit deze eShop update. Ook de bestandsgrootte van Diablo III Eternal Collection is nu bekend. Wil je dit spel digitaal op je Nintendo Switch zetten zal je minstens 13.3GB aan vrije opslagruimte nodig hebben. De prijs is nu ook definitief vastgesteld op €59.99.

Het spel kan vanaf vandaag vooruitbesteld worden in de digitale winkel van Nintendo. Als je dit doet zal je op de lanceringsdatum niet meer de volledige 13.3GB nog maar een klein bestand moeten downloaden. Op die manier kan je dus sneller aan de slag gaan.

Ga jij Diablo III halen voor de Nintendo Switch? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie