Nintendo Switch Online gaat op 19 september van start

Morgen is er een Nintendo Direct met meer informatie, maar Nintendo heeft vandaag alvast een klein beetje onthuld over de service.

Nintendo heeft vandaag de releasedatum van de aankomende Nintendo Switch online service onthuld. Deze service welke eerder al vorig jaar had moeten uitkomen zal op 19 september van start gaan. Deze dienst moet onder andere toegang gaan bieden tot online gamen, cloud saves, exclusieve korting in de eShop en NES Game Classics. In de eShop is het mogelijk om vanaf de 19de een zevendaagse proefperiode aan te gaan, daarna zal de dienst €20,- per jaar per account worden. Of in het geval van een familie-account €35,- voor acht accounts. Nintendo zal tijdens de Direct van overmorgen meer onthullen over de service.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

4 gedachten over “Nintendo Switch Online gaat op 19 september van start

  • 13/09/2018 om 12:27
    Permalink

    Hmmm. Ik las laatst dat de cloud service voor niet alle spellen werkt en dat zelfs nog uit te komen spellen deze service niet is toe te voegen. Dan heeft online weinig toegevoegde waarde om €20 te betalen. Zelf heb ik nog nooit online gespeeld met mijn Switch omdat ik de spellen waar ik dat mee doe op de Wii (Black Ops) en Wii U speel (Mario Kart 8). Wellicht voor Monster Hunter als ik Octopath Traveller uit heb.

Geef een reactie