Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Direct bevestigd voor de nacht van donderdag op vrijdag

Na het uitstel van de Direct vorige week door aardbevingen heeft Nintendo vandaag een nieuwe datum onthuld voor de Direct.

Na het uitstel van de Direct vorige week door aardbevingen heeft Nintendo vandaag een nieuwe datum onthuld voor de Direct.

Zoals geruchten al een tijdje aangaven is de Direct inderdaad exact een week verschoven. Nintendo zal nu namelijk in de nacht van donderdag op vrijdag nieuwe informatie vrijgeven over aankomende 3DS en Switch titels. De Direct begint om 00:00 Nederlandse tijd en zal 35 minuten duren. Wat er exact voorbij gaat komen in de Direct is nog onbekend wel zal het sowieso gaan over de nieuwe online dienst op de Switch en is de kans groot dat er meer onthuld wordt over onder andere Mario Party.