Nintendo Direct bevestigd voor de nacht van donderdag op vrijdag

Na het uitstel van de Direct vorige week door aardbevingen heeft Nintendo vandaag een nieuwe datum onthuld voor de Direct.

Zoals geruchten al een tijdje aangaven is de Direct inderdaad exact een week verschoven. Nintendo zal nu namelijk in de nacht van donderdag op vrijdag nieuwe informatie vrijgeven over aankomende 3DS en Switch titels. De Direct begint om 00:00 Nederlandse tijd en zal 35 minuten duren. Wat er exact voorbij gaat komen in de Direct is nog onbekend wel zal het sowieso gaan over de nieuwe online dienst op de Switch en is de kans groot dat er meer onthuld wordt over onder andere Mario Party.

 

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

10 gedachten over “Nintendo Direct bevestigd voor de nacht van donderdag op vrijdag

  • 12/09/2018 om 19:33
   Permalink

   Jij gebruikt die Meme? Yeetendo Direct 😂👌💯
   Nee maar ik ben benieuwd en ik heb er heel veel zin in, Ik hoop dat we Luigi’s Mansion 3 voor de Switch krijgen en meer Smash Ultimate (Nieuwe characters en overig nieuws) #BandanaWaddleForSmashUltimate

 • 12/09/2018 om 20:23
  Permalink

  Ik voorspel een enorm saaie Direct. Weer onnodige informatie over Pokémon en Mario Party. Alle info over Switch Online lijkt me logisch, niks hyped aan (behalve echte redenen om die abonnement te nemen, anders speel ik gewoon gratis online Fortnite aangezien dat gratis blijft) Zal mooi zijn als er wat info komt over spellen waarvan we alleen de titels weten. Ook mogen er meer Wii U ports komen. Zelda TP HD en SF Zero zijn mooie titels voor de Switch.

Geef een reactie