Stem nu op Nintendo LABO voor speelgoed van het jaar

Zoals jullie waarschijnlijk al wisten is het Labo mixpakket genomineerd in de Speelgoed van het Jaar verkiezing. Vanaf nu kan je stemmen.

Met het Labo mixpakket krijgen gamers de mogelijkheid om vijf verschillende modellen van karton te bouwen op een interactieve manier. Zodra je de modellen hebt gebouwd kan je allerlei spellen ermee spelen. Zo is het mogelijk om je eigen nummers te maken op de piano, racen op eigen gemaakte racebanen of gebruik de motor in Mario Kart om op een nieuwe manier die game te beleven. Daarnaast is de garage optie er nog om je volledig eigen creaties te maken door middel van een simpele manier van programmeren. Deze bijzondere manier van het combineren van spelen met karton en games heeft ervoor gezorgd dat het pakket genomineerd is. Het mixpakket is genomineerd in de categorie 10-12 jaar en jij kan Nintendo helpen deze prijs te winnen.

Dit kan door hier te stemmen op het pakket. Dit kan je doen tot en met begin november, tevens kan je dan meteen kans maken op het Labo pakket te winnen of een van de andere genomineerde spellen.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

Eén gedachte over “Stem nu op Nintendo LABO voor speelgoed van het jaar

  • 11/09/2018 om 19:35
    Permalink

    Hoewel ik Nintendo echt, echt het allerbeste wens kan ik niet met overtuiging op dit product stemmen. Te duur en wat mij betreft te kwetsbaar om de prijs te verantwoorden.

Geef een reactie