Scherm opnemen in Fortnite vanaf laatste update niet meer mogelijk

Meestal wordt deze functie toegevoegd aan games, inplaats van verwijderd.

Wie sinds de laatste update het scherm wil opnemen tijdens het spelen van Fortnite zal pech hebben. De makers van het spel hebben de functie uitgeschakeld en je zult dus een melding krijgen dat opnemen van het scherm niet mogelijk is. Het is nog onduidelijk of het gaat om een tijdelijke wijziging of dat de mogelijkheid voor het opnemen van gameplay uit Fortnite voorgoed uitgeschakeld blijft.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

2 gedachten over “Scherm opnemen in Fortnite vanaf laatste update niet meer mogelijk

Geef een reactie