Nieuwe screenshots Scribblenauts Mega Pack

Deze maand komen er twee Scribblenauts-games naar de Nintendo Switch. 

Het gaat hier wel om een bundel waarin Scribblenauts Unlimited en Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure samen gebundeld zullen zijn. Deze games verschenen eerder voor onder andere de Wii U en gaan nu opnieuw uitgebracht worden voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. In Scribblenauts betreed je een wereld vol met puzzels. Jij moet je grijze brei aan het werk zetten door gebruik te maken van alles dat je maar kunt bedenken. Er zijn nieuwe screenshots opgedoken van het spel, deze kun je hieronder bekijken.

Scribblenauts Mega Pack komt op 18 september naar onder andere de Nintendo Switch.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

2 gedachten over “Nieuwe screenshots Scribblenauts Mega Pack

Geef een reactie