Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Animal Crossing: Pocket Camp heeft tot nu toe 50 miljoen dollar binnengehaald

Ook Pocket Camp begint uit te groeien tot een mobiel succes van Nintendo.

Ook Pocket Camp begint uit te groeien tot een mobiel succes van Nintendo.

Sinds de release van het spel in oktober (november in de VS) heeft Nintendo in totaal 50 miljoen dollar verdiend aan Pocket Camp. In vergelijking met twee andere mobiele titels van Nintendo, namelijk Super Mario Run en Fire Emblem Heroes, is deze mijlpaal iets langzamer bereikt. Zo kreeg Super Mario Run deze mijlpaal twee maanden eerder dan Pocket Camp. Fire Emblem Heroes bereikte de mijlpaal van 50 miljoen dollar zelfs in 20 dagen en heeft sinds vorig jaar februari in totaal 400 miljoen dollar opgeleverd. Animal Crossing: Pocket Camp was dan niet even snel een succes als andere mobile games van Nintendo, maar begint dus al wel aan te slaan. Met name in Japan is dit het geval; 81% van de uitgaven in deze app zijn afkomstig uit Japan. Benieuwd naar de exacte statistieken? Bekijk deze tabel van Sensor Tower.