Instagram Yo-Kai Watch deelt QR-codes

Strijd tegen immense vijanden met dank aan codes. 

Gisteren was de officiële releasedag van Yo-Kai Watch Blasters voor de Nintendo 3DS, wat werd ingeluid met een lanceringstrailer. Maar daar bleef het niet bij! De Instagram-pagina van Yo-Kai Watch heeft inmiddels QR-codes gedeeld waardoor je tegen sterke vijanden kan strijden en krachtige voorwerpen kan vrijspelen!

Yo-Kai Watch Blasters is een spin-off game die de minigame uit het tweede deel verder heeft uitgebouwd. Dit houdt in dat je in real-time met en tegen Yo-Kai kan vechten in talloze omgevingen, gekenmerkt door een knotsgek verhaal en karakteriserende humor. De game is gesplitst in twee uitvoeringen, te kennen als Red Cat Corps en White Dog Squad. De verschillen tussen de uitvoeringen worden gekenmerkt door minimale verschillen, zoals een enkele missie en eindbazen.

Hoe dan ook, de QR-codes zijn hieronder waar te nemen en de review van Yo-Kai Watch Blasters staat binnenkort op Daily Nintendo!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “Instagram Yo-Kai Watch deelt QR-codes

Geef een reactie