Launch trailer van Yo-Kai Watch Blasters vrijgegeven

Speel zelf als Yo-Kai in real-time gevechten!

Yo-Kai Watch Blasters: Red Cat Corps en White Dog Squad zijn nu beschikbaar op de Nintendo 3DS. Nintendo heeft dan ook een launch trailer samengesteld waarin diverse features van het spel te zien zijn. Ga jij deze game halen, en zo ja, welke versie? Laat het weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Launch trailer van Yo-Kai Watch Blasters vrijgegeven

  • 07/09/2018 om 15:49
    Permalink

    Yo Kai watch 1 heb ik voor de 3DS en is best een leuk spelletje. Maar ik krijg door deze trailer niet echt hoogte van hoe deze variant zal zijn.

    Gotta catch them all is duidelijk, aangezien er 400 wezentjes in zitten blijkbaar, maar verder..?

Geef een reactie