SNK Heroines: Tag Team Frenzy – launch trailer

Het gevecht van de grootborstige vrouwen begint!

SNK heeft een derde trailer gelanceerd vlak voor de release die plaatsvind op 7 September. In deze trailer zie je hoe verschillende meiden het uitvechten in bizarre 1 op 1 gevechten terwijl ze rondrennen in een bikini of een kleed dat niet veel stof bevat. Dus wil je deze game absoluut niet missen en ben je wel benieuwd naar deze girl-on-girl action, bekijk dan de trailer van SNK Heroines: Tag Team Frenzy hieronder!

Ga jij deze game morgen halen? Laat het ons weten in de reacties, en geen zorgen, we don’t judge you!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie