Nintendo Direct van 7 september gaat niet door

Door begrijpelijke omstandigheden wordt de Nintendo Direct van 7 September uitgesteld.

Nintendo of Europe heeft zojuist een bericht geplaatst op Twitter waarbij ze aankondigen dat de Nintendo Direct van 7 september niet door zal gaan. Reden hiervoor is de krachtige aardbeving die plaatsvond in Hokkaido, Japan. Ze geven aan dat de Nintendo Direct van 7 september uitgesteld wordt en een nieuwe datum voor deze Nintendo Direct in de nabije toekomst zal worden aangekondigd. Ze vragen hiervoor het begrip van de fans. Lees de volledige tweet van Nintendo of Europe hieronder.

Helaas dus geen nieuwe Nintendo Direct vandaag, maar wat denken jullie dat in deze Nintendo Direct te zien zal zijn? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

7 gedachten over “Nintendo Direct van 7 september gaat niet door

Geef een reactie