Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Direct van 7 september gaat niet door

Door begrijpelijke omstandigheden wordt de Nintendo Direct van 7 september uitgesteld.

Door begrijpelijke omstandigheden wordt de Nintendo Direct van 7 September uitgesteld.

Nintendo of Europe heeft zojuist een bericht geplaatst op Twitter waarbij ze aankondigen dat de Nintendo Direct van 7 september niet door zal gaan. Reden hiervoor is de krachtige aardbeving die plaatsvond in Hokkaido, Japan. Ze geven aan dat de Nintendo Direct van 7 september uitgesteld wordt en een nieuwe datum voor deze Nintendo Direct in de nabije toekomst zal worden aangekondigd. Ze vragen hiervoor het begrip van de fans. Lees de volledige tweet van Nintendo of Europe hieronder.

Helaas dus geen nieuwe Nintendo Direct vandaag, maar wat denken jullie dat in deze Nintendo Direct te zien zal zijn? Laat het ons weten in de reacties!