[UPDATE] Nieuwe Nintendo Direct op 7 september

[UPDATE] Nintendo inderdaad de traditie van september-Directs door

Er zijn een aantal zekerheden in het leven: ’s ochtends komt de zon op, Waluigi is een Assist Trophy en in september verwachten we een Nintendo Direct. Want ja, sinds 2013 hebben we elk jaar een Nintendo Direct in september gehad, dus mensen zijn alweer flink aan het speculeren over de volgende uitzending.

Uit verschillende bronnen – waaronder de bronnen die vorig maand de Indie Hightlights-uitzending hadden gelekt – blijkt dat we morgen al een nieuwe Nintendo Direct kunnen verwachten. Of ja, eigenlijk in de nacht van 6 op 7 september om 01:00 uur hier in Europa. Voor nu gaat het echter nog steeds om een gerucht, dus we moeten nog even afwachten of Nintendo vandaag of morgen een bevestiging publiceert voor de nieuwe Direct.

[UPDATE 16:07 5-9-2018]

We hebben nu de officiële van Nintendo dat we in de nacht van 6 op 7 september een Nintendo Direct kunnen bekijken. Op 7 september om 00:00 uur zal een Direct worden uitgezonden die meer info geeft over komende games voor Nintendo Switch én 3DS. De uitzending zal volgens het bericht van Nintendo ongeveer 35 minuten duren. Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat alle aankondigingen op onze site te vinden zullen zijn.


Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

17 gedachten over “[UPDATE] Nieuwe Nintendo Direct op 7 september

 • 05/09/2018 om 16:33
  Permalink

  Persoonlijk zou ik graag Mario Odyssey Dlc zien, en een personage voor Smash (Bandana Dee :D).
  En oh alsjeblieft, geen ports meer…

    • 05/09/2018 om 17:15
     Permalink

     Wat is er mis met ports?
     Het is leuk voor mensen die de games hebben gemist of nog een keer willen spelen. Zolang er genoeg nieuwe games worden uitgebracht, wat zeker het geval is, is het toch geen enkel probleem?

     • 05/09/2018 om 17:29
      Permalink

      @jarne ik snap ook echt je probleem met ports niet.

      Het kost amper development tijd. (dus gloednieuwe games komen niet opeens minder snel uit)
      en het geeft mensen die de game nog niet gespeeld hebben de kans om hem te spelen.

 • 05/09/2018 om 17:48
  Permalink

  @pokemontrainerred @m1997
  Dit onderwerp is al vaker aan bod gekomen maar goed.

  Ik begrijp ports helemaal. De WiiU faalde maar had goede games, dus laten we ze naar de succesvolle Switch brengen. Het is makkelijk voor Nintendo.

  Het is zeer tof voor de mensen die nooit een WiiU hadden om deze toffe spellen te spelen.

  Maar ik vind dat Nintendo een beetje meer rekening mag houden met trouwe Nintendo fans die de WiiU wel kochten.

  1: Ports hebben vaak dat kleine beetje extra content dat verleidend is, maar zeker niet waard om opnieuw 50, 40 euro voor te betalen. Zoals Captain Toad of DK Tropical Freeze. Dus de trouwe fans hebben een soort van onvolledig spel nu, ik vind dat Nintendo tenminste de WiiU versies hier updates voor mag geven.

  2: De WiiU krijgt minder en minder een persoonlijkheid omdat het bijna geen exclusives meer heeft. Wat is nu nog origineel over aan de WiiU? Super Mario 3D World? Een paar ports zijn oké, maar Captain Toad vind ik al wat overdreven om dat het niet immens moeilijk is om te maken vergeleken met veel spellen, en het is niet eens een master piece die het porten echt verdient. Wel een leuk spel natuurlijk!

  3: Hoewel dit misschien wel anders zit, heb ik het gevoel dat Nintendo een “reden” heeft om geen nieuwe Switch Mario Kart te maken, omdat er al een om de Switch is in de vorm van de Deluxe port. Dit is af te wachten, maar toch.

  4: Dit is wel wat minder, maar het brak toch mijn hart toen ik in het Direct van begin 2018 Captain Toad zag verschijnen, in de hoop van een nieuwe game, om dat geplet te worden om weer te horen dat het een port is. Datzelfde Direct had volgensmij uiteindelijk maar één nieuwe game getoond, en dat was de simpele Sushi Striker. De rest waren zo goed als allemaal dlc of ports.

  Genoeg uitleg? 🙂

   • 05/09/2018 om 20:55
    Permalink

    @jarne, er komen heus wel genoeg nieuwe games aan, maak je niet zo druk hierover, des ondanks snap ik je heus wel dat als naar de Switch komt en de Wii U straks niets exclusief meer heeft, maar ik heb er personelijk geen moeite mee, mijn Wii U is erg oud en doet het bij een paar van mijn lievelings spellen bijna niet meer zoals Super Smash Bros for Wii U (als ik lang gevechten aan het doen ben laad hij heel erg traag), ik ben nog steeds erg dol op mijn Wii U maar ik ben wel erg blij met alle Ports die ik op de Switch kan spelen (ik mis nog en paar ports zoals Super Mario 3D World en wat LEGO games zoals LEGO Batman 3: Beyond Gotham)

     • 06/09/2018 om 16:40
      Permalink

      Ja sorry @jarne maar daar kan je helaas niks aan veranderen, en reken er maar op dat ze in de aankomende Direct ook weer Ports laten zien (waarschijnlijk uit de geruchten New Super Mario Bros. U en New Super Luigi. U) nog steeds ik snap je ergernis maar het beste is als je er mee leert te leven want Nintendo veranderd dit niet, je hoeft dit niet over en over te schrijven, ZO en nu laten we het achter ons ok? 😉

Geef een reactie