Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[UPDATE] Nieuwe Nintendo Direct op 7 september

[UPDATE] Nintendo inderdaad de traditie van september-Directs door

[UPDATE] Nintendo inderdaad de traditie van september-Directs door

Er zijn een aantal zekerheden in het leven: ’s ochtends komt de zon op, Waluigi is een Assist Trophy en in september verwachten we een Nintendo Direct. Want ja, sinds 2013 hebben we elk jaar een Nintendo Direct in september gehad, dus mensen zijn alweer flink aan het speculeren over de volgende uitzending.

Uit verschillende bronnen – waaronder de bronnen die vorig maand de Indie Hightlights-uitzending hadden gelekt – blijkt dat we morgen al een nieuwe Nintendo Direct kunnen verwachten. Of ja, eigenlijk in de nacht van 6 op 7 september om 01:00 uur hier in Europa. Voor nu gaat het echter nog steeds om een gerucht, dus we moeten nog even afwachten of Nintendo vandaag of morgen een bevestiging publiceert voor de nieuwe Direct.

[UPDATE 16:07 5-9-2018]

We hebben nu de officiële van Nintendo dat we in de nacht van 6 op 7 september een Nintendo Direct kunnen bekijken. Op 7 september om 00:00 uur zal een Direct worden uitgezonden die meer info geeft over komende games voor Nintendo Switch én 3DS. De uitzending zal volgens het bericht van Nintendo ongeveer 35 minuten duren. Natuurlijk zullen wij ervoor zorgen dat alle aankondigingen op onze site te vinden zullen zijn.


Bron