[Gerucht] Diablo III Eternal Collection krijgt release datum van 2 November

Misschien komt Diablo III sneller dan we hadden gedacht!

De Diablo III Eternal Collection komt wellicht op 2 november al naar de Switch. De website van Target, een groot warenhuis keten in Amerika, heeft deze datum namelijk als release datum staan in plaats van 21 December. 21 December is de normale placeholder datum voor games die eind dit jaar worden aangekondigd, en Target is de enige die hem hier niet op heeft staan.  Nu hoeft dit natuurlijk niets te betekenen, maar wat olie op het vuur gooit is dat 2 november de eerste dag van BlizzCon is, Blizzards jaarlijkse evenement. Om op de eerste dag Diablo op de handheld uit te brengen (voor het eerst!) zou een mooie start van het evenement kunnen zijn.

We houden jullie in ieder geval op de hoogte!

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie