PLANET ALPHA Launch Trailer

Nu beschikbaar voor Nintendo Switch!

Vanaf vandaag kan je PLANET ALPHA spelen op de Nintendo Switch, Nintendo viert dit met een launch trailer. Deze kan je onderaan het artikel terugvinden. Je kan het spel kopen in de eShop voor 16,99 euro.

PLANET ALPHA is een actie-, avonturen-, puzzel- en platformspel van Team17. In het spel wordt je achtervolgt door gewetenenloze vijanden en moet je de kracht van dag en nacht gebruiken om te overleven. Het verhaal gaat als volgt: je ontwaakt in een vreemde, buitenaardse wereld. Hoewel je gewond en alleen bent, ga je op pad door dit prachtige terrein terwijl je in leven probeert te blijven.

Wat het leven op deze planeet zo bijzonder maakt, is dat deze wordt beïnvloed door de zonnecyclus. Tijdens je avontuur kom je te weten dat je een unieke kracht bezit: je kunt de tijd van de dag naar je hand zetten en dit naar jouw voordeel gebruiken.​

 
Ga jij de unieke wereld van PLANET ALPHA ontdekken en het verhaal doorgronden? Of is dit toch niet helemaal jouw ding? Laat het ons weten! 

Geef een reactie