Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo en Epic werken samen om de problemen van Fortnite op te lossen

Bij de volgende update zouden deze problemen van de baan moeten zijn.

Bij de volgende update zouden deze problemen van de baan moeten zijn.

Fans van Fortnite zullen al ondervonden hebben dat de Switch versie van het spel de laatste tijd met enkele problemen kampt. Epic heeft specifiek het volgende erkend: “er zijn problemen met modellen en omgevingen die niet goed worden weergegeven, evenals een toenemende storingen die erger worden met elke update.”

Na het probleem te onderzoeken heeft Epic ondervonden dat het gaat om een probleem met de laadprestaties dat verslechtert over opeenvolgende patches . De ontwikkelaar werkt nu samen met Nintendo om dit op te lossen en de prestaties van het spel te verbeteren. Het doel is om dit alles in orde te brengen voor de volgende update, versie 5.40.

Dit is de volledige beschrijving van Epic over het probleem:

  • Beschrijving:
    • Switch gebruikers beschrijven problemen met modellen en omgevingen die niet goed worden weergegeven, evenals een toenemende storingen die blijkbaar erger worden met elke update. We proberen te achterhalen wat aan de wortel ligt van dit probleem en zullen iedereen op de hoogte houden wanneer we meer nieuws hebben.
  • Vervolg:
    • We hebben een probleem gevonden in verband met de laadprestaties dat verslechtert over opeenvolgende patches. We werken samen met Nintendo om dit probleem tot op de bodem uit te zoeken en op te lossen. Ons doel is om dit te doel voor de release van versie 5.40. Interne testen zijn positief en we hopen dat dit de situatie enorm zal verbeteren.
  • Tijdelijke oplossing:
    • Het gebruik van een SD-kaart heeft een groot effect op de toenemende laadtijden. Indien je zelf problemen ondervindt met gebouwen of skins die niet snel laden, dan raden we aan om het spel te installeren op de console zelf, in plaats van op een SD-kaart. Om dit te doen kan je best het spel archiveren en opnieuw downloaden wanneer de SD-kaart verwijderd is uit het systeem.

Degenen die deze problemen ondervinden kunnen dus voor deze tijdelijke oplossing gaan, of wachten op de volgende update.