Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 12

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bij Brawl kregen we alle info via Super Smash Bros. DOJO, bij For 3DS/Wii U hadden we Pic of the Day via Miiverse en voor Ultimate krijgen we elke dag in blogpost op de officiële site van de nieuwste editie in de bekende fighter-serie. Elke week zullen we de aankondigingen van Masahiro Sakurai combineren in deze weekendse samenvatting.

27 augustus 2018

We begonnen de week met vechter van de dag Ness uit de Mother-serie. Ness heeft diverse moves, van langeafstandsaanvallen met PSI krachten, tot korteafstandsaanvallen met zijn knuppel en jojo. Ness kan ook PK Thunder ontketenen, waarmee hij als een raket afgevuurd kan worden of kan herstellen! Zijn Final Smash werkt weer hetzelfde als in Super Smash Bros. Brawl, waar de richting van de meteorieten niet bestuurt kan worden. Wel heeft Ness’ PK Starstorm de nieuwe visuele toevoeging van Paula en Poo.

 

28 augustus 2018

Dinsdag bracht ons een nieuwe hulptrofee, eentje die werd aangekondigd op de Smash Direct van 8 augustus. Rathalos komt tevoorschijn als je hem oproept. Hij slaat met zijn vleugels om een krachtige aanval te creëren. Deze gigantische draak spuwt vuur en zijn brul werkt verlammend op tegenstanders. Het kan lastig zijn om een geschikt aanvalsmoment te kiezen!

29 augustus 2018

Woensdag kregen we twee nieuwe blogposts van Sakurai: één nieuw muziekstuk en één nieuw level. Het muziekstuk is een ritmisch arrangement “Yoshi’s New Island – Main Theme” door Shota Kageyama.

 

Het level van de dag is de New Donk City Hall, of het Stadhuis van New Donk City in de Nederlandse versie. Dit level is gebaseerd op New Donk City uit Super Mario Odyssey. Als een bandlid wordt geraakt door een vechter, wordt zijn of haar instrument toegevoegd aan de achtergrondmuziek! Burgemeester Pauline maakt ook haar opwachting en zal vrolijk meezingen op “Jump Up, Super Star!”.

30 augustus 2018

De prinses van Mushroom Kingdom en de eeuwig dame in nood, was donderdag de vechter van de dag. Pas op voor haar krachtige trappen die ze vanuit de lucht kan uitvoeren. Peach kan ook groentes oprapen en naar haar tegenstanders gooien. Soms krijgt ze zelfs items… zoals een Bob-omb! Over de Final Smash van prinses Peach wordt nog geheimzinnig gedaan, dus waarschijnlijk heeft deze een upgrade gekregen.

 

31 augustus 2018

De leider van het Star Wolf-huurlingenteam komt na tien jaar terug! Hij zet zijn klauwen in zijn tegenstanders en voor zijn Final Smash schiet het hele Team Star Wolf te hulp! Als Fox of Falco in het gevecht meedoet, kun je een unieke dialoog horen.

 

Wat vond jij de beste onthulling van deze week? Laat het ons weten in een reactie!