Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Torna – The Golden Country krijgt nieuw beeldmateriaal

Ga jij deze stand-alone DLC halen?

Waar het Duitse Gamescom vorige week centraal stond is het nu tijd voor het Amerikaanse PAX West. Met onder andere nieuwe beelden van de Xenblade Chronicles DLC: Torna – The Gold Country.

Voor onze eigen redacteurs was Gamescom in Duitsland erg dichtbij waardoor we veel hand-ons hebben kunnen schrijven. De internationale pers is vaker te vinden bij PAX. Deze grote Amerikaanse gamesbeurs wordt elk jaar meerdere keren gehouden. De West variant is altijd in begin september en ontwikkelaars laten daar veel zien van de games die ze tot het einde van het jaar uit gaan brengen.

Een van die games is Torna – The Golden Country. Dit spel is een DLC op het bestaande Xenoblade Chronicles 2 maar zal ook te spelen zijn als losstaand spel. In onderstaande video laat GameXplain ruim 10 minuten aan gameplaybeelden zien.

In die video zien we verschillende aspecten terug die de afgelopen weken al behandeld waren op Daily Nintendo. Zo zijn een aantal nieuwe personages en nieuwe blades te zien. Ook zijn nieuwe vijanden te zien die je zal moeten verslaan om de gehele open wereld te kunnen ontdekken.

Heb jij Xenoblade Chronicles al (uit)gespeeld en zit je te wachten op deze DLC? Of ga jij alleen voor de stand-alone versie van dit spel? Laat het ons weten in de reacties!