Diddy Kong nu beschikbaar in Mario Tennis Aces

Zoals we eerder schreven zat Diddy Kong er  aan te komen als nieuw personage voor Mario Tennis Aces. Vanaf vandaag kan je hem vrijspelen. 

Je speelt deze kleine aap vrij door deel te nemen aan een online toernooi. Zodra je het eerste toernooi in september hebt voltooid zal je voortaan met Diddy Kong kunnen spelen. Wanneer je hier geen tijd of zin voor hebt niet getreurd, vanaf oktober is Diddy voor iedereen speelbaar.

Deze kleine aap valt onder de categorie snelle spelers. Dit wil zeggen dat hij zich razendsnel over het veld kan bewegen maar iets minder krachtige slagen heeft. Ook is hij verdedigend iets minder sterk, hierdoor is het lastiger om speciale slagen van de tegenstander te blokkeren.

In onderstaande video zijn de eerste beelden te zien van Diddy Kong op het tennisveld. Hierin zie je onder andere zijn ‘Special Shot’. Deze zeer krachtige slag kan je gebruiken nadat je energiemeter helemaal vol is gelopen. In Diddy’s geval slingert hij aan een liaan voor hij de bal slaat. Ook zien we zijn ‘Trick Shot’ waarbij een achterwaartse salto gemaakt wordt.

Heb jij Diddy Kong al vrijgespeeld? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie