Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Diablo III krijgt Amiibo ondersteuning

Wat hoop jij dat Amiibo toe gaan voegen?

Een oplettende bezoeker van PAX West vond uit dat Diablo III Amiibo ondersteuning zal krijgen. Maar wat gaan deze kleine figuurtjes precies toevoegen?

Veel nieuwsgierige spelers en de pers zijn vanaf gisteren de nieuwste games aan het spelen op PAX West. Waar de meeste spelers zich enkel richten op de gameplay zaten er ook wat bezoekers tussen die net wat verder gingen in hun onderzoek. Zo kwam iemand erachter dat er in Diablo III ondersteuning zit voor het gebruik van Amiibo.

Officieel heeft Blizzard nog niks laten weten over deze functie. We weten dus ook nog niet welke Amiibo ondersteund zullen worden en wat ze toe gaan voegen? We hebben de afgelopen jaren verschillende aanpakken gezien. In sommige spellen kan je bepaalde skins vrijspelen door Amiibo te gebruiken of extra voorwerpen verkrijgen.

Andere spellen gaan net wat verder in hun Amiibo integratie. Kijk bijvoorbeeld naar Dark Souls of Shovel Knight. Beide spellen kondigde aan dat ze speciale Amiibo gaan ontwikkelen die je kan gebruiken met het spel. Of Blizzard ook die kant op wil met Diablo III is nog even afwachten. Als er specifieke Diablo Amiibo gemaakt gaan worden waar hoop jij dan op?

Naast dit interessante nieuwtje zijn er natuurlijk ook nieuwe gameplaybeelden te vinden nu Diablo III speelbaar is tijdens het evenement. De mannen van GameXplain hebben wat beelden gemaakt die rechtstreeks van de Switch komen. Bekijk deze beelden hieronder.

Wat vind jij van Diablo III op de Switch en de nieuwe Amiibo ondersteuning? Laat het ons weten in de reacties.