Untitled Goose Game komt naar de Switch

Son of a goose!

Altijd al een gans willen zijn? Nee? Of misschien wil je liever een gans zijn die het leven een hel maakt voor alle omwonende mensen? Dat klinkt al beter! Zo kun je de hoed stelen van een arme oude man, eet je de lunch op van een jong meisje en jaag je een groep mensen de stuipen op het lijf.

Veel is er nog niet bekend over het spel, behalve dat je een gans bent die een ontzettende deugniet is. Toch hebben we alvast een trailer voor je die je hieronder kunt bekijken.

Untitled Goose Game komt in het voorjaar van 2019 naar de Switch.

Ga jij de Untitled Goose Game halen? Laat het ons weten in de reacties!

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

3 gedachten over “Untitled Goose Game komt naar de Switch

Geef een reactie