Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Treasure Stack komt naar de Switch

Een puzzelspel met een twist!

Tijdens de Nindies Showcase eerder deze avond werd Treasure Stack onthuld. Een releasedatum is er nog niet maar we hebben wel wat informatie en een trailer!

Treasure Stack is een (multiplayer) puzzelspel met een hoog tempo. Snelle reflexen en een goede planning is een vereiste voor de overwinning. De basis van dit spel is makkelijk te leren, wil je echter echt goed worden zal je vele uren moeten spelen. Op die manier blijft het spel voor iedereen leuk, of je er nou niet inkomt of al een ervaren speler bent.

In het spel vallen schatkisten van boven naar beneden het speelveld binnen. Combineer dezelfde kleuren bij elkaar om zo rijen weg te spelen en het scherm van je tegenstander(s) steeds voller te krijgen. Dit soort spellen zijn er al veel, toch weet Treasure Stack zich te onderscheiden. In dit spel bestuur je niet de schatkisten zelf maar een mannetje op de grond. Hij moet er voor zorgen dat alles zo geschoven wordt zodat er lange combinaties gemaakt kunnen worden. Ook zullen er verschillende power-ups in het spel zitten die het jou net wat makkelijker maken, of het je tegenstanders juist lastig maakt!

Het spel zal naast de 2-4 speler multiplayer modus ook beschikken over een singleplayer stand. In deze stand probeer je zo veel mogelijk punten te scoren voordat de schatkisten de bovenkant van het speelveld bereiken.

Bekijk hieronder vast een korte introductietrailer van Treasure Stack voor de Nintendo Switch. Wanneer het spel verschijnt is nog niet bekend. Zodra we meer weten maken we dit natuurlijk zo snel mogelijk bekend op Daily Nintendo.