Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Versie 1.5.2 Xenoblade Chronicles 2 zorgt voor problemen

Een aantal Blade Quests zijn niet af te ronden. 

Een aantal Blade Quests zijn niet af te ronden. 

Afgelopen week werd versie 1.5.2 betreft Xenoblade Chronicles 2 naar buiten gebracht. Dit leidde tot nieuwe quests en Blades, waaronder Elma van Xenoblade Chronicles X. Hoewel dat bij de meeste fans leidde tot een vreugdesprongetje, kent de update ook wat probleempjes. De problemen bevinden zich in een aantal Blade Quests. Door de update is het niet mogelijk om ze af te ronden, waardoor je met open missies blijft zitten. De problemen hebben betrekking op de volgende Blade Quests:

  • Flames of Justice (Godfrey’s Blade Quest)

  • Failure and Success (Perceval’s Blade Quest)

  • Lost Kingdom (Daga’s Blade Quest)

  • Blade-Sharp Memory (Praxis’ Blade Quest), along with Pest Control 3 (a related quest that’s part of this Blade Quest)

  • Eternal Spirit (Perun’s Blade Quest)

  • Limits of Awareness (Adenine’s Blade Quest)

  • A Real Challenge (Zenobia’s Blade Quest)

  • Nature Boy (Floren’s Blade Quest), along with Unspoken Suspicion (related quest)

  • The Calm and the Storm (Herald’s Blade Quest)

Nintendo zal ongetwijfeld al bezig zijn met een patch en zal vermoedelijk tegelijkertijd worden uitgebracht met de uitgave van Torna: The Golden Country, welke 14 september voor Expansion Pass-houders gepland staat. Wie voor de fysieke editie gaat moet een week langer wachten.