SEGA Ages uitgesteld tot september

Nog even wachten op de blauwe egel in klassieke vorm.

Eerder liet SEGA weten dat zij een eigen versie van Virtual Console gaan lanceren. Onder de noemer SEGA Ages is het mogelijk om tijdloze klassiekers uit het verleden te spelen op de Nintendo Switch. Hierbij is Sonic the Hedgehog een van de drie games die als eerst uitgebracht worden. De andere twee titels zijn Thunder Force IV en Phantasy Star.

De eerste twee titels zouden voor deze maand gepland staan, maar inmiddels is door het Japanse bedrijf aangegeven dat SEGA Ages is uitgesteld. Een release laat echter niet lang op zich wachten, want volgende maand moet het zover zijn. De reden van uitstel heeft te maken met het optimaliseren van de games. Kijk jij uit naar SEGA Ages? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie