Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 11

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bij Brawl kregen we alle info via Super Smash Bros. DOJO, bij For 3DS/Wii U hadden we Pic of the Day via Miiverse en voor Ultimate krijgen we elke dag in blogpost op de officiële site van de nieuwste editie in de bekende fighter-serie. Elke week zullen we de aankondigingen van Masahiro Sakurai combineren in deze weekendse samenvatting.

20 augustus 2018

We begonnen op maandag met een nieuwe vechter van de dag: Villager, of Dorpsbewoner in de Nederlandse versie. Villager verscheen voor het eerst in Super Smash Bros. for Wii U/3DS als de eerst aangekondigde nieuwkomer voor die games. In Ultimate valt hij nog steeds aan met vaardigheden uit het dagelijks leven in het dorp, zoals beplanten, telen en bomen omhakken. Hij kan ook voorwerpen als netten, slingers en knolrapen gebruiken. Hij kan zelfs voorwerpen of projectielen in zijn zakken bewaren om later te gebruiken.

 

21 augustus 2018

De (echo)vechter van de dag, Dark Pit, verscheen voor het eerst in Super Smash Bros. for Wii U/3DS als kloon van Pit. Zijn vaardigheden lijken sterk op die van Pit, maar zijn haar en kleren hebben andere kleuren, hij gebruikt andere wapens en viert de overwinning op een ander deuntje. Zijn Final Smash – Dark Pit Staff – is nog steeds een gekloonde versie van Arrow of Light, de oude Final Smash van Sheik en Zelda.

 

22 augustus 2018

Op woensdag konden we kennis maken met een nieuw muziekstuk, dit keer uit de Fire Emblem-serie. De song “Gear Up For…” werd gebruikt in de mobiele game Fire Emblem Heroes als de muziek die je hoort op het menu. Het arrangement van Hiroki Morishita versnelt de song behoorlijk, waardoor het nu prima geschikt is voor een gevecht.

Maar dat is niet alles wat woensdag ons te bieden had. We kregen ook nieuwe beelden van een nieuwe Poké Ball Pokémon: Togedemaru. De schattige Pokémon schiet vonken uit z’n lichaam. Het is het beste om flink afstand te houden van hem, want als je geraakt wordt loop je behoorlijk wat schade op.

23 augustus 2018

Een duo dat bekend staat om hun lange afstandsaanvallen. Ze waren de laatste nieuwkomers in Super Smash Bros. for Wii U/3DS en waren afgelopen donderdag de vechters van de dag voor Super Smash Bros. Ultimate. Het Duck Hunt Duo trapt exploderende blikjes en smijt kleiduiven. Voor hun Final Smash worden drie games uit de Light Gun-serie samengebracht: Duck Hunt, Hogan’s Alley, en Wild Gunman!

 

24 augustus 2018

De laatste post van de week was een kijkje naar de Assist Trophy Alucard. Deze vampier valt tegenstanders die in de buurt zijn aan met vlijmscherpe wapens. Als zoon van Dracula kan hij ook in een vleermuis veranderen en naar tegenstanders vliegen die wat verder weg zijn.

Wat vond jij de beste onthulling van deze week? Laat het ons weten in een reactie!