[Gerucht] Amiibo spelen personages vrij in Super Smash Bros. Ultimate

Best Buy Canada maakt deze claim op zijn website.

Masahiro Sakurai heeft bij de onthulling van Super Smash Bros. Ultimate op E3 2018 bekend gemaakt dat je een boel personages moet vrijspelen in de game. Alleen de originele cast uit Super Smash Bros. voor de Nintendo 64 zal beschikbaar zijn vanaf het begin.

Nintendo en Sakurai hebben vooralsnog niet bekend gemaakt hoe de overige 60+ personages vrij te spelen zijn, maar als we de listings van Best Buy Canada moeten geloven, is er een alternatieve – en prijzige – manier om iedereen beschikbaar te maken. De productbeschrijvingen van de Wolf-, Inkling- en Ridley-amiibo stellen namelijk dat je door hen simpelweg te scannen in de game, ze beschikbaar zullen worden als speelbare personages. Het gaat hier waarschijnlijk om een alternatieve manier om de personages vrij te spelen, je zal de enorme cast ook compleet kunnen krijgen zonder amiibo.

Wolf – Simply tap the amiibo accessory to the NFC touchpoint on your game system to unlock this Space Pirate.

Inkling Girl – Simply tap the amiibo accessory to the NFC touchpoint on your game system to unlock this trouble-making resident of the city of Inkopolis.

Ridley – Simply tap the amiibo accessory to the NFC touchpoint on your game system to unlock this draconic Space Pirate.

Op dit moment is het nog onduidelijk of deze claims van Best Buy ook echt waar zijn. We moeten wachten op een officieel bericht van Nintendo om vast te stellen of amiibo ook daadwerkelijk personages vrij zullen spelen.

Bron / Via

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

8 gedachten over “[Gerucht] Amiibo spelen personages vrij in Super Smash Bros. Ultimate

 • 26/08/2018 om 10:52
  Permalink

  Ik mag hopen voor Nintendo dat dit niet klopt. Als ik namelijk al die amiibos nodig heb om de personages te unlocken dan ga ik het spel niet eens kopen!

  • 26/08/2018 om 11:05
   Permalink

   Dit zal heus niet de enige manier zijn om personages vrij te spelen. Je kunt de personages in-game vrijspelen, maar als alternatief de amiibo gebruiken. Nintendo zal echt hun fans niet dwingen honderden euro’s te betalen voor de personages.

 • 26/08/2018 om 16:47
  Permalink

  Helemaal prima toch? Ben je fan van een character als King Dedede, dan heb je de amiibo toch al en kan je hem meteen vrij spelen. Vind je hem een matige character (zoals ik, sorry Jarne xx) dan speel je hem vanzelf vrij.

  Ook een hekel aan andermans geliefde fictieve personages? Friendly reminder: de Battle of the Smash Characters is NOG STEEDS bezig op het forum. Help een handje mee alsjeblieft :’)

 • 27/08/2018 om 08:12
  Permalink

  Ik denk persoonlijk dat Amiibo’s een optie zijn, ga er maar van uit dat je gewoon kunt unlocken. Persoonlijk denk ik ook als dit waar zou zijn dat deze game dan hard zou gaan floppen.

Geef een reactie