Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Gerucht] Amiibo spelen personages vrij in Super Smash Bros. Ultimate

Best Buy Canada maakt deze claim op zijn website.

Best Buy Canada maakt deze claim op zijn website.

Masahiro Sakurai heeft bij de onthulling van Super Smash Bros. Ultimate op E3 2018 bekend gemaakt dat je een boel personages moet vrijspelen in de game. Alleen de originele cast uit Super Smash Bros. voor de Nintendo 64 zal beschikbaar zijn vanaf het begin.

Nintendo en Sakurai hebben vooralsnog niet bekend gemaakt hoe de overige 60+ personages vrij te spelen zijn, maar als we de listings van Best Buy Canada moeten geloven, is er een alternatieve – en prijzige – manier om iedereen beschikbaar te maken. De productbeschrijvingen van de Wolf-, Inkling- en Ridley-amiibo stellen namelijk dat je door hen simpelweg te scannen in de game, ze beschikbaar zullen worden als speelbare personages. Het gaat hier waarschijnlijk om een alternatieve manier om de personages vrij te spelen, je zal de enorme cast ook compleet kunnen krijgen zonder amiibo.

Wolf – Simply tap the amiibo accessory to the NFC touchpoint on your game system to unlock this Space Pirate.

Inkling Girl – Simply tap the amiibo accessory to the NFC touchpoint on your game system to unlock this trouble-making resident of the city of Inkopolis.

Ridley – Simply tap the amiibo accessory to the NFC touchpoint on your game system to unlock this draconic Space Pirate.

Op dit moment is het nog onduidelijk of deze claims van Best Buy ook echt waar zijn. We moeten wachten op een officieel bericht van Nintendo om vast te stellen of amiibo ook daadwerkelijk personages vrij zullen spelen.

Bron / Via