Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bethesda erg tevreden over hun Switch-spellen

Skyrim, Wolfenstein II, Fallout Shelter en Doom doen het goed op Nintendo's nieuwste systeem.

Skyrim, Wolfenstein II, Fallout Shelter en Doom doen het goed op Nintendo’s nieuwste systeem. Welk van deze Bethesda games heb jij?

De Switch bestaat ondertussen anderhalf jaar en verschillende grote uitgevers hebben inmiddels wat games uitgebracht. Bethesda was er al snel bij met The Elder Scrolls V: Skyrim. Deze titel werd ook gebruikt tijdens de introductie video van Nintendo’s hybride console. Later volgden Doom, Wolfenstein II en Fallout Shelter ook.

Laatst kwam de aankondiging dat ook de nieuwste game: Doom Eternal naar de Switch komt. Dit is de eerste keer dat een spel van Bethesda gelijktijdig op de Switch uitkomt als op de andere consoles. Pete Hines, vicepresident van Bethesda, gaf aan dat hun spellen ontzettend goed ontvangen waren. Deze populariteit zorgt er nou voor dat ook Doom Eternal naar de Switch komt.

De tijd en energie die hij en zijn team(s) in deze spellen gestopt hadden zagen ze terug in de waardering van de klanten. Door het volgende spel gelijktijdig uit te brengen willen ze een signaal afgeven dat de Switch voor hen echt heel belangrijk is. Hoewel Doom Eternal op alle systemen tegelijk uitkomt zullen we er nog wel even op moeten wachten. Het spel komt op zijn vroegst in 2019 in de schappen te liggen.

Ben jij blij met deze support van Bethesda? Welke spellen heb je al en welke zou je graag nog zien? Laat het ons weten in de reacties.