Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country verhaaltrailer

Ontdek de geheimen van Torna in de voorloper van Xenoblade Chronicles 2.

Ontdek de geheimen van Torna in de voorloper van Xenoblade Chronicles 2.

Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country is de directe voorloper voor Xenoblade Chronicles 2. Het verhaal speelt zich ongeveer 500 jaar eerder af dan de gebeurtenissen van het hoofdspel tijdens de Aegis-oorlog. Het zal zich vooral richten op Lora en haar Blade Jin, evenals hun bondgenoten in hun strijd tegen Malos.

De uitbreiding bevat gameplay die erg lijkt op die uit het hoofdspel. In tegenstelling tot het hoofdspel, waarin alleen de Drivers rechtstreeks kunnen worden bestuurd, kunnen spelers zowel als Drivers als hun Blades spelen. In de nieuwste trailer wordt vooral op het verhaal van Torna – The Golden Country ingegaan en zien we Lora, Addam, Hugo en de rest in hun strijd tegen Malos.

Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country zal vanaf 14 september 2018 verkrijgbaar zijn als DLC als onderdeel van de Expansion Pass, of vanaf 21 september 2018 als aparte, verpakte versie.